Mama lui Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Decizia este definitivă

Mama lui Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Decizia este definitivă

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, din luna august, în urma căruia doi tineri au murit, rămâne în arest preventiv, a decis Curtea de Apel Bucureşti.

Curtea de Apel Bucureşti a decis joi, să respingă ca nefondată contestaţia Mirunei Pascu la decizia Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă pentru 30 de zile. Hotărârea instanţei este definitivă.

Săptămâna trecută, Miruna Pascu a fost arestată preventiv de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti, la propunerea procurorilor DIICOT.

ADVERTISING

Conform procurorilor, din cercetări a rezultat faptul că, în mod conştient şi deliberat inculpata ”a exercitat presiuni de natură să constrângă moral o persoană, pentru a o determina să nu dea declaraţii de martor sau să facă declaraţii mincinoase, într-o cauză instrumentată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa privind săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”.

Prietena lui Vlad Pascu le-a povestit procurorilor că la petrecerile organizate în casa acestuia se consuma o cantitate mare de droguri şi medicamente, după care tinerii se plimbau cu Buggy Car-ul pe linia ferată. De asemenea, fata a relatat că Vlad Pascu „fuma cannabis, trăgea pe nas cocaină”, după care se urca pe acoperiş şi plângea. Iar o parte din droguri erau furnizate de mama lui Vlad Pascu.

ADVERTISING

Anchetatorii mai arată că mama lui Vlad Pascu a contactat-o în mai multe rânduri pe fată, care era martoră în dosar, şi la un moment dat a ameninţat-o că dacă nu dă curs solicitării de a comunica cu ea, va remite presei spre publicare materiale de o natură compromiţătoare pentru aceasta.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇