Maia Sandu, mesaj de Ziua Naţională a României: Avem un viitor care poate să ne apropie şi mai mult. Să mergem spre viitor împreună!

Maia Sandu, mesaj de Ziua Naţională a României: Avem un viitor care poate să ne apropie şi mai mult. Să mergem spre viitor împreună!

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis miercuri un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României, şi a precizat că cele două state sunt legate prin trecutul pe care l-au avut împreună. ”În faţă avem un viitor care poate să ne apropie şi mai mult”, a adăugat Sandu.

„De Ziua Naţională a României, mulţumim pentru prietenie şi pentru toate lucrurile bune pe care le-am făcut şi le vom face împreună! Ne leagă trecutul istoric, ne leagă cultura comună şi limba română, iar în faţă avem un viitor care poate să ne apropie şi mai mult. O vom face prin oamenii care şi-au găsit rostul pe o parte ori alta a Prutului, prin investiţii reciproce, prin drumuri şi poduri.

Dragă Românie, de ziua ta, îţi doresc să rămâi puternică şi generoasă. Să fii o voce distinctă în lume şi în Europa unită, şi un model de ţară pentru care democraţia şi bunăstarea oamenilor sunt fundamentale. Să mergem spre viitor împreună. La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români!”, a scris Maia Sandu, miercuri pe Facebook.

De Ziua Națională a României, mulțumim pentru prietenie și pentru toate lucrurile bune pe care le-am făcut și le vom...

Publicată de Maia Sandu pe Miercuri, 1 decembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇