1.500 de militari au participat la Parada Militară de la Arcul de Triumf din Capitală. A fost prezent, în premieră, și STS (Foto&Video)

1.500 de militari au participat la Parada Militară de la Arcul de Triumf din Capitală. A fost prezent, în premieră, și STS (Foto&Video)

Aproape 1.500 de militari şi specialişti din MApN, MAI, STS şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor au participat azi la Parada Militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti.

Au fost prezenți și militari străini, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice, și au zburat aproximativ 30 de aeronave.

Accesul persoanelor care au dorit să asiste la ceremonie s-a realizat fără a avea certificat verde, doar în afara zonelor oficiale delimitate de organizatori, şi a fost permis cu asigurarea unei distanţe de minimum un metru între participanţi şi cu purtarea măştii de protecţie.

SpotMedia.ro v-a prezentat, în format LIVE TEXT, cum a decurs Parada Militară de la Arcul de Triumf din Capitală:

1 Decembrie

🔴 Live 🔴Parada Militară Națională de la București Împreună sărbătorim România! La mulți ani, români! La mulți ani, România!Preluare TVR#ArmataRomâniei #1Decembrie #ZiuaNaţionalăaRomâniei

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro pe Miercuri, 1 decembrie 2021

11:45 - Parada Militară s-a încheiat.

11:43 - Sunt prezentate autospecialele STS. Este pentru prima dată când Serviciul de Telecomunicaţii Speciale participă la Parada Militară organizată la 1 decembrie. Sunt prezenți zeci de specialişti şi 6 autospeciale de comunicaţii.

11:36 - Sunt prezentate autospecialele Poliției Române și ale Jandarmeriei.

11:30 - Un banner cu mesaj critic la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a cooptării PSD la guvernare a fost afişat de câţiva dintre cei veniţi să asiste la parada de Ziua Naţională, de la Bucureşti.

Bannerul conţine mesajul ”Iliescu a chemat minerii. Iohannis a chemat PSD-ul”.

Foto: Inquam Photos / George Călin

11:28 - Defilează transportatoarele blindate Piranha 5, asamblate la Uzina Mecanică București.

11:26 - Sunt prezentate vehiculele de luptă Humvee. Au un blindaj de kevlar care poate face față pericolelro din zonele de conflict.

11:22 - Mai multe elicoptere survolează Arcul de Triumf din Capitală.

11:14 - Defilarea se va realiza pe şoseaua Pavel D. Kiseleff, pe segmentul cuprins între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Victoriei.

11:04 - A ajuns și președintele Klaus Iohannis.

11:00 - Parada Militară a început.

Foto: Inquam Photos / George Calin

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇