Mai mulţi tineri au distrus parţial iazul din Parcul Kiseleff. Au aruncat cu răsadurile de flori în raţe (Video)

Mai mulţi tineri au distrus parţial iazul din Parcul Kiseleff. Au aruncat cu răsadurile de flori în raţe (Video)

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat că mai mulţi tineri teribilişti au distrus parţial, noaptea trecută, iazul amenajat în Parcul Kiseleff.

Edilul precizează că a cerut sprijin poliţiştilor pentru identificarea acestor tineri şi va face plângere penală pentru vandalism şi cruzime faţă de animale.

„Mai mulţi tineri teribilişti au distrus parţial, noaptea trecută, iazul pe care l-am amenajat în Parcul Kiseleff. De neînţeles comportamentul lor, au aruncat timp de mai multe minute cu răsadurile de flori în raţele care se odihneau în mijlocul micului lac. În imaginile de mai jos nu vedem altceva decât nepăsare.

ADVERTISING

Nepăsare faţă de mediul înconjurător, nepăsare faţă de munca noastră şi toţi locuitorii Sectorului 1. Am solicitat sprijin poliţiştilor pentru identificarea acestor tineri, vom face plângere penală pentru vandalism şi cruzime faţă de animale”, a scris Clotilde Armand, miercuri pe Facebook.

Ea a făcut apel „la cetăţenii care observă astfel de acte de vandalism în spaţiul public să nu tolereze asemenea comportament şi să anunţe imediat organele abilitate ori de câte ori observă persoane cu comportamente antisociale, care prin acţiunile lor afectează imaginea spaţiului public sau periclitează siguranţa în utilizare a echipamentelor din parcuri”.

ADVERTISING

„Nu ezitaţi să apelaţi Dispeceratul Poliţiei Locale Sector 1, la numărul de telefon 021/9540. Acest act de vandalist vine exact după ce am finalizat lucrările de restaurare şi curăţare a micului lac din parc”, a adăugat edilul sectorului 1.

Vandalism în Kiseleff

Mai mulți tineri teribiliști au distrus parțial, noaptea trecută, iazul pe care l-am amenajat în Parcul Kiseleff. De neînțeles comportamentul lor, au aruncat timp de mai multe minute cu răsadurile de flori în rațele care se odihneau în mijlocul micului lac. În imaginile de mai jos nu vedem altceva decât nepăsare. Nepăsare față de mediul înconjurător, nepăsare față de munca noastră și toți locuitorii Sectorului 1. Am solicitat sprijin polițiștilor pentru identificarea acestor tineri, vom face plângere penală pentru vandalism și cruzime față de animale. Fac apel la cetățenii care observă astfel de acte de vandalism în spațiul public să nu tolereze asemenea comportament și să anunțe imediat organele abilitate ori de câte ori observă persoane cu comportamente antisociale, care prin acțiunile lor afectează imaginea spațiului public sau periclitează siguranța în utilizare a echipamentelor din parcuri. Nu ezitați să apelați Dispeceratul Poliției Locale Sector 1, la numărul de telefon 021/9540.PS: Acest act de vandalist vine exact după ce am finalizat lucrările de restaurare și curățare a micului lac din parc.

Publicată de Clotilde Armand pe Miercuri, 10 august 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇