Incendiu puternic la o hală din Prahova, unde erau 60 de tone de combustibil. UPDATE Doi bărbați au fost grav răniți și vor fi transferați în străinatate (Video)

Incendiu puternic la o hală din Prahova, unde erau 60 de tone de combustibil. <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Doi bărbați au fost grav răniți și vor fi transferați în străinatate (Video)

Un incendiu puternic a izbucnit luni seară la o hală din localitatea prahoveană Colceag, unde funcționează o stație de prelucrare de produse petroliere.

Din primele informații, există două persoane cu arsuri de gradele 3 și 4, care au fost preluate de echipajele medicale și transportate la UPU Ploiești. Este vorba de doi bărbați, cu vârste de 59 și 64 de ani, care au arsuri pe 60%, respectiv 70% din corp.

Ministerul Sănătății informează ambele persoane au căile aeriene superioare afectate și se lucrează la transferul lor în străinătate.

Sursă: ISU Prahova

Hala, situată în curtea unui fost CAP, arde pe o suprafață de 700 de metri pătrați.

ADVERTISING

Pompierii au avertizat că e pericol de explozie, având în vedere că în incintă sunt depozitate uleiuri uzate. Mai mult, în apropierea halei sunt depozitate 3 tancuri, fiecare încărcat cu 20 de tone de combustibil.

Sursă: ISU Prahova

La fața locului au intervenit 7 mașini de stingere, un echipaj de descarcerare, două autoscări și două ambulanțe SMURD. După câteva ore, pompierii au anunțat că au localizat și lichidat incendiul și lucrează la răcirea tancurilor.

Sursă: ISU Prahova

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇