Incendiu puternic la Cluj. Intervin pompieri din 5 județe (Video)

Incendiu puternic la Cluj. Intervin pompieri din 5 județe (Video)

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, la o hală din municipiul Cluj-Ncapoca, după care focul s-a extins la trei case. La locul incendiului intervin toate detaşamentele ISU Cluj, dar şi echipaje din judeţele învecinate. A fost transmis mesaj RO-Alert din cauza degajărilor mari de fum.

UPDATE: ”Incendiul este în acest moment localizat, fără posibilitatea de extindere. S-a reuşit şi pătrunderea în interiorul halei, acţiunile de stingere fiind în desfăşurare”, a transmis ISU Cluj, care a menționat că nu sunt victime. Un pompier a suferit o intoxicaţie cu fum şi a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Suprafaţa afectată este de circa 1.500 mp.

ADVERTISING

Incendiul s-a declanșat la o hală pe strada Luncii și s-a extins la acoperișurile dela trei case, provocând degajări masive de fum.

❗️Chiar acum: incendiu masiv la un depozit din Mărăști❗️Incendiul s-a produs la depozitul UNIX - zona Fabricii -...

Publicată de Grai de Cluj pe Vineri, 28 iulie 2023

Pompierii din Cluj acționează cu 8 autospeciale și 2 autoscări. Lor li s-au alăturat pompieri de la inspectoratele din judeţele Alba, Mureş, Sălaj, Bistriţa-Năsăud. Preventiv a fost chemată și o ambulanță SMURD.

Incendiu Cluj Napoca

ISU Cluj intervine cu toate detașamentele la incendiul de pe strada Luncii din Cluj Napoca.Mai multe detalii aici: https://shorturl.at/zBY29

Publicată de Cluj Capitala pe Vineri, 28 iulie 2023

După ce a fost localizat focul, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că hala de pe strada Luncii a fost complet distrusă și au fost afectate și două case.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Nu avem victime şi incendiul este localizat fără a mai exista risc de extindere la imobilele din apropiere. O hală / depozit a ars în totalitate, cel puţin 2 case sunt afectate. După stingerea completă a incendiului, vom face evaluarea finală”, a transmis primarul.

Acesta a anunțat și ajutor pentru cei care au nevoie.

”În cazul în care este nevoie, asigurăm locuinţe de urgenţă celor afectaţi de incendiu”, a mai transmis primarul, mulțumind pentru mobilizarea exemplară a pompierilor.

Informații cu privire la incendiul de pe strada Luncii, Cluj-Napoca:- nu avem victime și incendiul este localizat fără...

Publicată de Emil Boc pe Vineri, 28 iulie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇