Imagini incredibile: Un bărbat căzut pe stradă este ocolit de mașini, dar nimeni nu îl ajută. Unii șoferi taie și banda continuă (Video)

Imagini incredibile: Un bărbat căzut pe stradă este ocolit de mașini, dar nimeni nu îl ajută. Unii șoferi taie și banda continuă (Video)

Imagini incredibile au fost filmate pe un bulevard din Alba Iulia: Un om căzut pe asfalt este ocolit de maşinile din trafic, dar nimeni nu se opreşte să vadă dacă are nevoie de ajutor.

În imaginile obţinute de jurnaliştii locali de la Alba24 şi care au fost filmate luni, la prânz, dintr-un bloc situat pe bd 1 Decembrie din Alba Iulia, se vede o persoană întinsă pe banda doi a străzii.

Pe lângă omul căzut pe şosea trec maşinile pe prima bandă a bulevardului, în timp ce şoferii aflaţi pe banda de lângă axul drumului, care e blocată, îl ocolesc pe cel căzut, intrând pe contrasens, încălcând marcajul dublu continuu.

ADVERTISING

În cele din urmă, o maşină opreşte şi trei persoane ies pentru a-l ajuta pe cel întins pe stradă. 

Oficialii Poliţiei Alba au declarat, luni seară, pentru News.ro că nu au primit niciun apel prin numărul 112 cu privire la un astfel de eveniment.

O persoană a sunat pe un număr de telefon al Poliţiei pentru a reclama că un om se plimbă pe carosabil în zona respectivă, însă acesta plecase înainte ca poliţiştii să ajungă la locul indicat.

Nu există informații cu privire la starea de sănătate a bărbatului sau motivul pentru care a ajuns căzut pe stradă.

Video: Alba24.ro

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇