La Suceava s-a furat un întreg pod de beton într-o singură noapte (Video)

La Suceava s-a furat un întreg pod de beton într-o singură noapte (Video)

Este incredibil ce se întâmplă la Suceava. Un pod de tuburi mari de beton a fost furat integral, într-o noapte, din localitatea Luncușoara.

Pe podul respectiv care se află pe DJ 208 A treceau şi maşini, iar piesele care au dispărut cântăresc câteva tone.

Podul a fost desființat, iar săpăturile au afectat un al doilea pod construit din fonduri europene, transmite de la faţa locului News Bucovina.

”Era un pod din două rânduri de tuburi, dintre care unul a rămas. A fost un pod, o variantă de lucru pe care s-a circulat în timp ce s-a construit celălalt pod. Podul era compus din 6 tuburi de cate 2,5 metri și două rânduri de tuburi. Peste tuburi era pământ, era piatră, se circula cu mașina”, a relatat Dumitru Dascălu, reprezentatul firmei care a lucrat la pod.

ADVERTISING

”Cum le-a luat (tuburile de beton - n.red.)? Le-a luat cu un excavator pe care a pus o reclamă Autotehnorom (firma care a făcut podul - n.red.) ca să nu atragă atenția. Ziua mare lucra, a îndepărtat pământul, noaptea a venit și a luat tuburile. Avem și filmări. Vecinii au fost foarte drăguți cu noi. Au văzut operațiunea, au filmat. Da, s-a furat un pod! Dacă se fura o oaie era o problemă, dacă s-a furat un pod...nu e nicio problemă”, a adăugat Dascălu.

E GENIAL ce se întâmplă la Suceava - ALO 112..s-a furat un POD!

Dascălu crede că excavatorul fusese închiriat de firma de construcții în timpul lucrărilor și a rămas în continuare cu inscripția respectivă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Tuburile au fost găsite în curtea unui localnic din apropiere, dar omul nu era acasă.

Reprezentanții firmei de construcții au făcut plângere la Parchet.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇