Imagini apocaliptice în Pakistan. Peste 1.000 de oameni au murit din cauza inundațiilor (Video&Foto)

Imagini apocaliptice în Pakistan. Peste 1.000 de oameni au murit din cauza inundațiilor (Video&Foto)
Foto: captură video

Mii de oameni care locuiesc în apropierea unor râuri în nordul Pakistanului au primit ordin să îşi evacueze casele, sâmbătă, după ce ploi devastatoare au provocat inundaţii soldate cu peste 1.000 de morţi, relatează AFP.

Current Situation OF Pakistan Due To Flood _ Every Things Destroy _ People live In Under The Sky

Current Situation OF Pakistan Due To Flood _ Every Things Destroy _ People live In Under The Sky#pakistancurrentsituation #flood2022pakistan #salaabpakistan2022 #mnewschannel #floodaltestnews #aajkikhabrain #imrankhan flood in pakistan,flood in pakistan 2022,floods in pakistan 2022,pakistan flood,pakistan,floods in pakistan,pakistan flood 2022,pakistan floods,rain in pakistan,pakistan news,flood,pakistan floods 2022,pakistan flood today,floods pakistan,floods in pakistan 2021,flood havoc in pakistan,new spell of flood in pakistan,flood 2022,flood destruction in pakistan,pakistan flooding,heavy rain in pakistan,floods,flooding in pakistan,pakistan floods 2021

Publicată de M News Hd pe Sâmbătă, 27 august 2022

Numeroase râuri din provincia Khyber Pahktunkhwa s-au revărsat şi au distrus zeci de clădiri, între care şi un hotel cu 150 de camere.

Floods in Pakistan

„Let’s all make Dua for our Pakistani brothers and sisters facing this catastrophe#pakistan #floodsinpakistan #floods #Swat #floodsinsindh

Publicată de 𝙔𝙪𝙨𝙪𝙛 𝘾𝙝𝙖𝙢𝙗𝙚𝙧𝙨 pe Sâmbătă, 27 august 2022

“Casa pe care o construisem după ani de muncă grea s-a dus sub privirile noastre. Am stat pe marginea drumului şi am privit cum ni se ducea casa viselor noastre”, a declarat Junaid Khan, în vârstă de 23 de ani, care are două ferme piscicole la Charsadda.

LATEST: Flash floods triggered by heavy monsoon rains have killed nearly 1,000 people in Pakistan. The floods have…

Publicată de DW News pe Sâmbătă, 27 august 2022

Musonul, care durează de obicei din iunie până în septembrie, este esenţial pentru irigarea culturilor şi pentru resursele de pe subcontinentul indian. Însă el aduce în fiecare an şi distrugeri.

I have not forgotten #pakistanfloods.I will be shortly sharing reliable sadaqa processes to assist inshaa’Allah. I am…

Publicată de Yahya Adel Ibrahim pe Sâmbătă, 27 august 2022

Potrivit guvernului, peste 33 de milioane de persoane au fost afectate în Pakistan de inundaţii şi aproape un milion de case au avut de suferit.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇