Hairstylistul numit la conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc a fost revocat de Ciolacu după doar 2 zile

Hairstylistul numit la conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc a fost revocat de Ciolacu după doar 2 zile

Cristian-Gabriel Pascu, hairstylistul numit luni la conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, a fost revocat din funcție.

Premierul Marcel Ciolacu a semnat miercuri seară demiterea, iar aceasta a și fost publicată în Monitorul Oficial.

”La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Cristian Gabriel Pascu se eliberează din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc”, este decizia apărută în Monitorul Oficial.

Propunerea de numire a lui Pascu în această funcție a venit de la Ministerul de Finanţe, condus de Marcel Boloş de la PNL.

ADVERTISING

Cristian-Gabriel Pascu nu are însă nicio legătură cu industria jocurilor de noroc şi a recunoscut asta.

În CV, are o diplomă de coafor și a terminat abia la 32 de ani Facultatea particulară de Drept de la Universitatea Hyperion.

A fost consilier local PNL la Primăria Sectorului 6 și membru în Consiliul de administrație al Centrului de Inovare și Proiectare Urbană Sector 6 din subordinea primăriei.

Până acum a activat mai ales în sectorul frizeriilor, fiind administratorul unor ”saloane de frumusețe”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

A fost şi prezentator la Euforia TV, un post de televiziune axat pe emisiuni de divertisment.

”Strict pe domeniul jocurilor de noroc nu pot să spun că am o experiență în domeniu. Experiența mea relevantă e ca antreprenor, am avut foarte multe business-uri în diferite domenii. Am terminat o facultate de drept la vremea ei, am avut mai multe experiențe de business. În general în tot ceea ce fac încerc să fac cât mai bine”, a declarat Pascu pentru G4Media.

Întrebat dacă poate spune în baza cărei legislații a fost înființat și funcționează Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, Pascu n-a ştiut: ”Dacă mă puneți să știu legislație pe domeniu chiar nu vă pot ajuta, e un domeniu relativ nou. Gândiți-vă că numirea a fost făcută aseară, acum e ora 8 dimineața și în secunda asta îmi cereți să știu legislația. Am fost numit acolo pentru că atunci când mi s-a dat o sarcină am dus-o la capăt. Lăsați-mă să intru în pâine și vă stau la dispoziție cu toate detaliile despre legislație”.

ADVERTISING

USR i-a cerut premierului Marcel Ciolacu să revoce numirea făcută şi să permită adoptarea, de urgenţă, a legilor anti-păcănele.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇