Germania a înregistrat un nou record de cazuri de COVID-19 în 24 de ore. India a depăşit pragul de 8 milioane de bolnavi

Germania a înregistrat un nou record de cazuri de COVID-19 în 24 de ore. India a depăşit pragul de 8 milioane de bolnavi

Totalul cazurilor confirmate de infectare cu noul coronavirus a crescut în Germania cu 16.774, cel mai mare număr înregistrat într-o zi de la începutul epidemiei aici, a anunţat Robert Koch Institute joi, când India a devenit a doua ţară care a depăşit pragul de 8 milioane de contaminări.

Totalul cazurilor în Germania este de aproximativ 487.000, potrivit datelor Johns Hopkins University, iar bilanţul deceselor asociate SARS-CoV-2 a ajuns la 10.272, potrivit The Guardian.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Cel mai mare număr de infecţii înregistrat până acum în Germania a fost de 14.964.

Germania închide restaurantele, barurile, sălile de sport şi teatrele, pentru luna noiembrie. Școlile rămân deschise

Peste 8 milioane de cazuri în India

India este a doua ţară din lume cea mai afectată de Covid-19, cu peste 8,04 milioane de cazuri. Joi, autorităţile au anunţat 49.881 de noi contaminări.

Ministerul Sănătăţii a raportat şi 517 decese asociate, astfel că bilanţul a ajuns la 120.527.

SUA rămân în fruntea topului

Statele Unite rămân ţara cu cele mai multe cazuri, peste 8,8 milioane, iar Brazilia ocupă locul al treilea, cu mai mult de 5,4 milioane.

În Europa, Franţa şi Spania au depăşit de câteva zile pragul de un milion de contaminări.

Franţa, cu 1, 28 milioane de infecţii, va intra de vineri din nou în carantină, în încercarea de a opri răspândirea noului coronavirus, iar în Spania (1,13 milioane de infecţii), unde Executivul a prelungit starea de urgenţă până în primăvara anului viitor, mai multe regiuni au instaurat carantină.

Macron bagă Franța din nou în lockdown, cu declarații pe propria răspundere, dar şcolile rămân deschise

La nivel mondial, de la descoperirea noului coronavirus, la finalul anului trecut, în Wuhan (China), au fost înregistrate aproximativ 44,5 milioane de cazuri de infectare şi peste 1,17 milioane de decese asociate, potrivit datelor Johns Hopkins University.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!