Fratele lui Radu Mazăre s-a predat, după ce a fost dat în urmărire națională

Fratele lui Radu Mazăre s-a predat, după ce a fost dat în urmărire națională

Fratele lui Radu Mazăre, condamnat la 3 ani de închisoare în dosarul locuințelor sociale, s-a predat Poliției, în București.

Un bărbat de 50 de ani, din județul Constanța, s-a prezentat la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, anunță Poliția Capitalei.

„După îndeplinirea formalităților necesare, acesta a fost condus la penitenciar în vederea încarcerării”, transmite sursa citată.

Polițiștii constănțeni au încercat, marți, să pună în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, emis pe numele acestuia, însă nu l-au găsit acasă, așa că Alexandru Mazăre fusese dat în urmărire națională.

ADVERTISING

Fratele fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost condamnat marți la 3 ani de închisoare în dosarul locuințelor sociale, pentru luare de mită.

De asemenea, instanța a decis confiscarea de la Alexandru Mazăre a sumei de 80.000 de euro în echivalent în lei, la cursul BNR de la data plății și a dispus măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile până la concurența sumei de 80.000 de euro.

În cazul fostului primar PSD al Constanței, Radu Mazăre, dar și a lui Avraham Morgenstern, judecătorii au decis încetarea procesului penal.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dosarul în care a fost condamnat Alexandru Mazăre vizează Campusul de locuințe sociale Henri Coandă din Constanța.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇