Fată de 16 ani violată de directorul Casei Studenților și bătută de soția lui

Fată de 16 ani violată de directorul Casei Studenților și bătută de soția lui

Directorul Casei de Cultură a Studenților din Pitești, a fost reținut, după ce a întreţinut relaţii sexuale, timp de mai multe luni, cu o tânără de 16 ani, ceea ce se cheamă viol, chiar dacă fata a acceptat.

Daniel Ionescu are 42 de ani, este tatăl a trei copii și se află la conducerea Casei de Cultură a Studenților din anul 2012, unde predă și cursuri de dans, scrie Adevărul. El a colaborat, de-a lungul timpului, ca antrenor și coregraf, cu mai multe școli de dans.

Fata a fost abuzată din decembrie până în mai, când a fost bătută de soţia profesorului, care a aflat de relaţia paralelă. Părinții adolescentei au observat loviturile şi au depus plângere la poliție pentru această agresiune.

ADVERTISING

Ancheta Poliţiei a dus la relaţia dintre cei doi, bărbatul fiind acuzat de viol în condiţiile diferenţei de vârstă mari şi a poziţiei de autoritate pe care o avea faţă de adolescentă. 

”Ulterior, prin administrarea de probatoriu, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol asupra unui minor, constând în aceea că în perioada decembrie 2023 - mai 2024, un bărbat de 42 de ani, din Piteşti, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu tânăra în cauză, abuzând de încrederea şi autoritatea conferite de calitatea sa de director al unei instituţii publice de educaţie non-formală, instituţie unde minora frecventa mai multe cursuri.

ADVERTISING

În ziua de 22 iulie a.c., bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, în baza unui mandat de aducere emis în cauză. După administrarea probatoriului, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă”, informează IPJ Argeş.

După 24 de ore petrecute în arest, bărbatul a fost pus în libertate și va fi cercetat sub control judiciar, transmite ProTV. 

Cazul acesta apare în contextul în care Lajos Kristoff, cunoscut ca "antrenorul de genii", a fost arestat preventiv, în weekend, după ce a fost prins în flagrant când viola un minor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇