Cunoscut cântăreț de muzică populară, arestat după ce a violat doi băieți

Cunoscut cântăreț de muzică populară, arestat după ce a violat doi băieți

Un profesor de canto din Galați a fost arestat preventiv pentru că ar fi determinat doi copii, de 14 și 16 ani, să întrețină raporturi sexuale, ceea ce legal se numeşte viol. Băieții abuzați sexual îi erau elevi, la cursurile de canto.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit pentru Adevărul că este vorba despre interpretul Aurică Totolici. 

E unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară din Galați și din zona Moldovei. A fost mai mult de 20 de ani membru al ansamblului „Doina Covurluiului” din Galați, iar în prezent are 59 de ani, este pensionar şi predă cursuri de canto unor copii.

ADVERTISING

Polițiștii de la Investigații Criminale Galați au făcut duminică o percheziție la locuința lui şi îl acuză de viol săvârșit asupra unui minor, rele tratament aplicate minorului, determinarea sau înlesnirea întreținerii de acte sexuale sau de natură sexuală între minori.

Totolici ar fi refuzat să le deschidă poliţiştilor uşa, aşa că oamenii au fost nevoiţi să o spargă.

Poliţia a transmis că din septembrie 2023 și până în prezent individul ar fi profitat de calitatea de profesor de canto pentru a determina doi copii, de 14 și 16 ani, să întrețină raporturi sexuale.

ADVERTISING

Mai întâi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar Judecătoria Galați a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cântărețul a contestat măsura. Cererea lui va fi discutată la Tribunalul Galați, pe 18 iulie.

Aurica Totolici Tinerel m am insurat

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇