Profesor premiat pentru inovație în educație, prins când viola un copil. I se spune „antrenorul de genii”

Profesor premiat pentru inovație în educație, prins când viola un copil. I se spune „antrenorul de genii”

Un bărbat de 39 de ani a fost prins în flagrant, sâmbătă, în timp viola un băiat de 14 ani.

Surse citate de Antena3 susţin că este vorba despre Kristoff Lajos, cunoscut și ca „antrenorul de genii”.

Copilul ar fi fost ademenit de Lajos cu bani, haine și un telefon iPhone.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi întreţinut relaţii de natură sexuală cu un minor, în vârstă de 14 ani, la o locaţie din Sectorul 4.

ADVERTISING

Din cercetările şi verificările efectuate în cauză a rezultat că bănuitul l-ar fi ademenit pe minorul de 14 ani, cu scopul de a întreţine raporturi intime, prin oferirea unor sume de bani ori promiterea altor beneficii", anunţă Poliţia Capitalei.

La momentul actual, copilul se află în custodia mamei.

"Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4", se mai arată în comunicat.

Anchetatorii bănuiesc că individul nu este la primul act sexual cu un minor, iar alte victime ar putea să apară de-a lungul anchetei.

ADVERTISING

Cine este Kristoff Lajos

Kristof Lajos este orfan şi a crescut în centrele de Protecția Copilului, fiind părăsit de mamă la vârsta de 3 ani.

Originar din Reghin, Mureș, a ajuns să câştige numeroase premii internaționale pentru inovație în educație, inclusiv Premiul de Excelenţă în Educaţie şi Mentorat la IG Award Ceremony.

Este director fondator al Școlii Amias Small School, expert educațional – Centrul pentru Tineret al Municipiului București, preşedinte fondator al Asociaţiei de Tineret pentru Prietenie și Educație, fondator al programului naţional Mentor în România, dar și producător general – spectacole de teatru și performance la Teatrul Evreiesc de Stat, Opera Națională București, Centrul Reduta.

ADVERTISING

Kristof Lajos spunea că sistemul pe care îl aplică este unic, reprezentativ pentru sistemele reformatoare care au curajul să includă copii cu dublă excepționalitate, copii cu inteligență peste medie, copii proveniți din familii cu istoric de violență în familie, copii cu nevoi speciale în educație (dizabilități de învățare, ADHD, ADD, Autism), scrie Adevărul.

Kristof este fondatorul programului national Mentor în Romania și al asociației Kristophăr pentru copii talentaţi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇