Exproprierile din Mogoșoaia au fost oprite de instanță

Exproprierile din Mogoșoaia au fost oprite de instanță

Tribunalul București a suspendat hotărârile de consiliu local care stabileau exproprierile controversate din Mogoșoaia.

Anunțul a fost făcut de USR, care anunță o „victorie de etapă” împotriva primarului PNL din localitate, Paul Precup (foto), „și camarila sa din consiliul local”.

Este vorba despre hotărârile nr. 110/26.11.2021, nr. 115/14.12.2021 și nr. 116/14.12.2021, atacate în instanță, „ceea ce înseamnă că exproprierile pentru tunul imobiliar din Mogoșoaia sunt SISTATE”, anunță USR, care a demarat între timp și o campanie de strângere de semnături pentru un referendum privind demiterea primarului.

ADVERTISING

Cei din USR îl acuză pe edil de mai multe ilegalități și spun că nu servește interesul comunității.

Campania de strângere a semnăturilor necesare pentru organizarea unui referendum la care locuitorii din Mogoșoaia să decidă dacă vor sau nu ca primarul Paul Precup (PNL) să fie demis a fost deschisă vineri de președintele interimar al USR, Cătălin Drulă.

Principalele argumente invocate pentru demiterea primarului Precup au fost prezentate de consilierul local Felicia Ienculescu-Popovici, cea care a fost agresată în sediul consiliului pentru că filma și dezvăluia public neregulile constatate în activitatea primăriei.

ADVERTISING

V.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇