Expertă, despre cum ar putea arăta pacea negociată de Trump și Putin: Desenează pe șervețel cât din Ucraina să ia Putin

Expertă, despre cum ar putea arăta pacea negociată de Trump și Putin: Desenează pe șervețel cât din Ucraina să ia Putin

Vladimir Putin a ironizat-o pe Kamala Harris şi a declarat că ea este preferata Rusiei, pentru că râde atât de expresiv şi contagios, încât n-are cum să fie ceva în neregulă.

În realitate, o anchetă a departamentului de Justiţie a arătat că un efort al Kremlinului de 10 milioane de dolari urmărea să disemineze ştiri false în SUA şi propagandă pentru a-l favoriza pe Trump.

Mai multe persoane au fost arestate în conexiune cu această ingerinţă a Rusiei în scrutinul de anul acesta. La nivel naţional, "poza" momentului arată ca democrata Kamala Harris îl conduce cu 2% pe Trump, dar cursa electorală nu e nici pe departe tranşată.

ADVERTISING

”Declaraţia lui Vladimir Putin va avea cel mai probabil efectul invers, pentru că în acelaşi timp a dezavuat poziţiile lui Donald Trump. Deci, este un fel de laudă menită să aibă efectul otrăvitor asupra candidatei Kamala Harris.

Efectul contrar, pentru că Putin ştie deja că se spune despre el că îl preferă pe Donald Trump, ştie care este impactul asupra electoratului şi atunci încearcă să îşi întoarcă poziţiile la nivel retoric, sperând să obţină de fapt efectul scontat şi anume, mai multă susţinere pentru Donald Trump, tocmai pentru că el şi-a exprimat sprijinul pentru Kamala”, a declarat Oana Popescu Zamfir, directoarea Centrului GlobalFocus.

ADVERTISING

Citește integral pe Observator News.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇