Elev agresat în curtea școlii, după ce a fost băgat într-o cușcă și tăiat pe obraz

Elev agresat în curtea școlii, după ce a fost băgat într-o cușcă și tăiat pe obraz

Un băiat de 13 ani dintr-o comună băcăuană a fost agresat pentru a treia oară de un coleg. Poliția și autoritățile școlare au deschis anchete, dar părinții copilului cred că se încearcă mușamalizarea situației.

Cazul băiatului din comuna Parincea, județul Bacău, a ajuns în spațiul public încă din aprilie anul trecut, după difuzarea unor imagini în care acesta era într-o cușcă metalică și umilit de mai mulți colegi. După câteva luni, copilul a fost tăiat pe obraz de un coleg.

ADVERTISING

Miercuri, elevul a venit acasă cu vânătăi în zona gâtului și a spus că a fost agresat în curtea școlii, relatează Antena3.

”Un alt elev a venit prin spate și i-a dat cu pumnul, că de ce râde cu fetele. Și nu știu cu ce i-a dat, cu pumnul sau ce a avut pe mână, de l-a învinețit așa”, a spus mama băiatului.

Copil agresat și umilit de colegi, la Bacău

Femeia susține că școala nu a luat nicio măsură împotriva agresorilor.

Părinții copilului sunt disperați și spun că fiul lor nu mai vrea să meargă la școală, de teamă să nu fie din nou bătut și umilit.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Familia a făcut plângere penală la poliție, iar conducerea școlii a început o anchetă internă.

”Am convocat comisia pentru violență pentru ziua de astăzi. Dimineață am chemat poliția și pe părinți. Doamna a spus că urmează să depună plângere la poliție. Nu știu dacă a făcut acest lucru. Școala va aplica legea și vom lua măsurile necesare”, a declarat Marian Gheț, directorul școlii.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇