Echipajul unui feribot din Grecia a fost arestat, după ce a ucis un bărbat aruncându-l de pe navă (Video)

Echipajul unui feribot din Grecia a fost arestat, după ce a ucis un bărbat aruncându-l de pe navă (Video)

Membrii echipajului unui feribot din Grecia au fost arestați, fiind acuzați că au omorât un bărbat după ce l-au aruncat de la bordul navei.

Patru membri ai echipajului feribotului Blue Horizon, inclusiv comandantul, au fost arestați după ce videoclipurile postate pe rețelele de socializare au arătat ce s-a întâmplat, scrie Greek City Times.

Nava plecase inițial spre Heraklion, dar s-a întors în portul Pireu, după un ordin al procurorului pentru a fi luate declarații de la pasageri și de la echipaj.

ADVERTISING

Conducerea Grupului Attica, ce deține nava, a declarat că este șocată de tragicul incident din portul Pireu. De asemenea, grupul cooperează cu toate autoritățile competente pentru a clarifica în detaliu incidentul.

"Îmi exprim tristețea pentru incidentul tragic din portul Pireu, unde o persoană și-a pierdut viața. Autoritatea portuară din Pireu întreprinde toate acțiunile necesare pentru a face lumină asupra cazului", a declarat ministrul grec al Transporturilor, Miltiadis Varvitsiotis.

Potrivit presei locale, oamenii sunt furioși după moartea bărbatului de 36 de ani, care încerca să se îmbarce pe nava care pleca spre portul Heraklion.

Potrivit Radio Crete, bărbatul călătorea des cu feribotul și era cunoscut de echipaj. Surse portuare spun că tânărul avea bilet. „Este imposibil ca Antonis să nu fi avut bilet”, a susţinut și fratele său.

ADVERTISING

Un pasager al feribotului a declarat că a văzut cum doi membri ai echipajului l-au împins pe bărbat de trei ori, până când a căzut în apă.

Mai mult, relatează alt martor, membrii echipajului nu au încercat să îl salveze și au dat ordin ca feribotul să pornească.

"Un bărbat în cămașă albă, probabil căpitanul, l-a împins. A avut 2-3 încercări. Noi toți strigam: "Ce faci? Ce faci?" Era clar că va cădea în mare și, ca urmare, în cele din urmă a căzut”, a povestit un alt pasager.

Oamenii au sunat apoi la Garda de Coastă pentru a raporta incidentul.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇