Dosar penal pentru un deputat PNL: Fosta soție îl acuză că a blocat-o în trafic, i-a lovit mașina și a amenințat-o cu bătaia

Dosar penal pentru un deputat PNL: Fosta soție îl acuză că a blocat-o în trafic, i-a lovit mașina și a amenințat-o cu bătaia

Un deputat PNL de Brăila e acuzat că şi-a blocat în trafic fosta soție, i-a lovit mașina și a ameninţat-o cu bătaia. S-a ales cu dosar penal şi a rămas fără permis.

Totul s-a petrecut luni, pe strada Walter Mărăcineanu din cartierul Brăilița, scrie presa locală.

Deputatul despre care vorbim este George Paladi, 45 de ani

Maşina femeii a fost avariată în urma incidentului, iar aceasta a sunat la 112.

Fosta soție a parlamentarului liberal a reclamat că bărbatul a amenințat că o va lovi, iar apoi a blocat-o în trafic, izbindu-i mașina.

ADVERTISING

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că ar fi amenințată de fostul soț.

La fața locului polițiștii au identificat femeia în cauză, care a declarat că ar fi avut un conflict spontan cu fostul soț, un bărbat de 45 de ani, în urma căruia acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi blocat-o în trafic cu autoturismul, provocând avarii la autovehiculul condus de aceasta.

Persoanele implicate au fost invitate la sediul poliției în vederea continuării verificărilor și a clarificării situației”, anunță IPJ Brăila.

ADVERTISING

”Nu aș vrea să comentez prea mult despre asta, este vorba de o problemă personală. Legat de accident, vă pot spune că ea m-a lovit pe mine, nu eu pe ea. În fotografii se poate observa că mașina mea este lovită în spate, iar pe lateral există o dungă pe întreaga lungime a autoturismului. Dacă eu pot face asta în mișcare… Oricum, justiția va stabili exact cine este vinovat”, a precizat deputatul, pentru G4Media.

Cert este că Paladi a fost amendat de două ori de polițiști, cu 200 de lei pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și cu 600 de lei pentru contravenții la regimul rutier. Totodată, deputatul a rămas fără permis pentru 60 de zile. Poliţia i-a deschis dosar penal şi pentru ameninţare.

ADVERTISING

Fosta soție a fost înștiințată, potrivit procedurilor legale, că poate solicita instanței ordin de protecție.

Fost prefect, George Adrian Paladi a fost ales deputat, în 2020, pe lista PSD Brăila, însă s-a înscris în PNL, după ce a a candidat în 2023 la şefia PSD Brăila, dar a pierdut în fața lui Francisk Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇