Dorel de Teleorman o pune de-un dosar penal: A spart aceeași țeavă de două ori în două zile (Video)

Dorel de Teleorman o pune de-un dosar penal: A spart aceeași țeavă de două ori în două zile (Video)

Dorel loveşte la Alexandria, în Teleorman. Muncitorii care lucrează la borduri au spart ţeava de gaze din centrul oraşului.

Presa locală a relatat că muncitorii au spart o ţeavă de gaze, într-o intersecţie aglomerată din Alexandria.

Potrivit Teleorman News, ţeava a fost spartă în două zile consecutive.

"Avaria înregistrată ieri, la care făceam referire în comunicatul de presă trimis în data de 17 iunie, s-a remediat în aceeaşi zi, la ora 15:00.

Între timp, deoarece pe strada Colfescu Alexandru primăria din Alexandria desfăşoară lucrări de reabilitare stradală, în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 13:00, s-a produs o noua agresiune la un alt branşament, iar în acest moment echipele Distrigaz Sud Reţele lucrează pentru a remedia avaria", anunţă Distrigaz pentru sursa locală citată.

Pericol de explozie ‼️Se intampla in Alexandria⚠️...scurgere de gaze dupa cemuncitorii angrenati in punerea de borduri ar fi spart o teava de gaze 😱

Publicată de TeleormanNews.ro pe Marţi, 18 iunie 2024

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă.

ADVERTISING

”Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, referitoare la o posibilă distrugere a reţelei de distribuţie a gazului, în municipiul Alexandria, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 19 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alexandria s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere din culpă”, a transmis poliţieneşte IPJ Teleorman.

ADVERTISING

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇