Doi tineri care se plimbau cu o trotinetă în Galați au fost bătuți de un taximetrist

Doi tineri care se plimbau cu o trotinetă electrică în parcarea mall-ului din orașul Galați au fost bătuți de un taximetrist. Agresorul a dispărut, iar unul dintre tineri a ajuns la spital.

Agresiunea s-a produs luni în parcarea unui complex comercial din Galați. Polițiștii au aflat că între taximetrist și cei doi tineri de 21 de ani și de 26 de ani au fost discuții aprinse în urma unei șicanări în trafic. Bărbatul aflat la volan a coborât și i-a lovit pe cei doi. Ulterior, el a dispărut fiind căutat de polițiști.

ADVERTISING

„Probabil a fost o șicanare în trafic. Bărbatul din taxi l-ar fi lovit pe tânărul de 26 de ani. Apoi l-ar fi lovit pe cel de 21 de ani care a sărit să-și ajute prietenul. Șoferul a fost identificat, dar nu a fost găsit. Va fi audiat după ce va fi găsit. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe”, au explicat reprezentanții IPJ Galați.

Tânărul de 26 de ani a fost rănit în urma agresiunii. El a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Galați.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇