Doi părinți, suspectați că au permis unui bărbat să o violeze pe fiica lor, care are acum 14 ani. Trei persoane au fost arestate

Doi părinți, suspectați că au permis unui bărbat să o violeze pe fiica lor, care are acum 14 ani. Trei persoane au fost arestate

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, joi, percheziţii în Capitală şi la Roşiori de Vede într-un dosar în care un bărbat de 33 de ani este suspectat că, începând din 2019, a obligat o fată care acum are 14 ani să aibă raporturi sexuale cu el. Părinţii copilei sunt suspectaţi că au permis ca acest lucru să se întâmple, fiind de acord ca bărbatul să locuiască cu ei. Cei trei au fost arestaţi preventiv.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Secţia 24 au pus în aplicare, joi, două mandate de percheziţie domiciliară şi trei mandate de aducere, în municipiile Bucureşti şi Roşiori de Vede, într-un dosar penal de viol asupra unui minor şi complicitate la săvârşirea unui viol asupra unui minor.

ADVERTISING

Ancheta în acest caz a început în luna aprilie, când poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 2019-2024, o fată care are în prezent vârsta de 14 ani a fost constrânsă să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat, în vârstă de 33 de ani, la o adresă din Sectorul 5.

”Din cercetările şi investigaţiile efectuate s-a stabilit faptul că, în aceeaşi perioadă, părinţii victimei au înlesnit comiterea înfracţiunii de viol asupra minorei, prin faptul că au acceptat ca bănuitul să locuiască împreună cu ei şi cu minora, cunoscând şi având reprezentarea faptului că bărbatul, în vârstă de 33 de ani, va întreţine prin constrângere, în mod repetat, raporturi sexuale cu persoana vătămată”, mai arată sursa citată.

ADVERTISING

În urma percheziţiilor de joi, au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele fiind găsite şi duse la sediul subunităţii, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Ulterior, cele trei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol asupra unui minor şi complicitate la săvârşirea unui viol asupra unui minor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇