Doi cățeluși, salvați de pompieri după ce căzuseră într-o fântână (Foto)

Doi cățeluși, salvați de pompieri după ce căzuseră într-o fântână (Foto)

Doi cățeluși au fost salvați de pompieri dintr-o fântână în care căzuseră la o adâncime de 8 metri. Salvatorii au fost apelați la 112 și nu au pregetat să își facă datoria. ”Fiecare viață este importantă pentru noi”, subliniază cadrele de la ISU Sibiu.

Povestea a fost spusă marți seara, pe Facebook, fiind însoțită de imagini cu micii năzdrăvani de dimensiunea unei … ghete de pompier (Foto).

Misiune de salvare dintr-o fântână a 2 cățeluși în localitatea Copșa Mică. În această după- amiază, pompierii militari din cadrul Secției Mediaș au fost sesizați prin apel pe numărul de urgență 112 cu privire la existența a doi pui de cățel căzuți într-o fântână adâncă de aproximativ 8m din curtea unei gospodării din localitatea Copșa Mică.

În cel mai scurt timp, salvatorii au intervenit la fața locului cu accesoriile din dotare pentru salvarea puilor de căine. Unul  dintre salvatori a coborât în fântână și a extras în siguranță cei doi pui care au fost predați stăpânei acestora. Mereu la datorie, fiecare viață este importantă pentru noi
”, se arată în postarea de pe pagina ISU Sibiu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇