Diana Șoșoacă a cerut ordin de protecție împotriva soțului. Este căutat de Poliție să îi monteze brățara electronică

Diana Șoșoacă a cerut ordin de protecție împotriva soțului. Este căutat de Poliție să îi monteze brățara electronică

Senatoarea Diana Şoşoacă îşi acuză soţul că a agresat-o emoţional şi fizic, fiind emis ordin de protecţie. Bărbatul nu s-a prezentat la Poliţie pentru montarea brăţării electronice, fiind căutat de oamenii legii.

”La data de 02 aprilie 2024 Poliţia Capitalei – Secţia 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soţul său o agresează din punct de vedere emoţional, fiindu-i creată astfel o stare de temere. Totodată, femeia a precizat că în trecut, soţul său a agresat-o şi fizic”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

ADVERTISING

Sursa citată a precizat că a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

”De asemenea, victima şi-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brăţări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului. Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secţiei pentru montarea sistemului de monitorizare, poliţiştii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia”, a mai transmis sursa citată.

Poliiştii au întocmit un dosar penal pentru ameninţare şi hărţuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, şi s-au sesizat din oficiu şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, emis anterior.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Surse judiciare au precizat că femeia care a reclamat agresiunea este senatoarea Diana Şoşoacă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇