Depozitul din Popești-Leordeni care a ars duminică nu avea autorizație de securitate la incendiu

Depozitul din Popești-Leordeni care a ars duminică nu avea autorizație de securitate la incendiu

Depozitul de materiale reciclabile care a luat foc duminică dimineața în Popești-Leordeni nu avea autorizație de securitate la incendiu, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Potrivit purtătorului de cuvând ISU, firma „se încadrează în categoria celor care necesită autorizație pentru corpul de clădire afectat de incendiu”, scrie Libertatea.

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică dimineața, în localitatea Popești-Leordeni, de lângă Bucureşti.

Pompierii au intervenit cu 24 de autospeciale pentru stingerea incendiului de la intersecția şoselei de centură cu şoseaua Olteniței.

ADVERTISING

Incendiul s-a dezvoltat din curte spre hală şi se manifesta pe circa 3000 mp.

Flăcările au avut o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri şi a existat pericol de extindere a incendiului la vecinătăți, a transmis ISU București-Ilfov.

”Nu sunt persoane rănite ca urmare a acestui eveniment. Şapte persoane care erau aici, angajaţi, au fost îndepărtaţi din zona de pericol (…) A fost o degajare foarte mare de fum, specifică materialelor combustibile care au ars. Această coloană foarte mare de fum a fost influenţată de vânt, de aceea, a fost luată decizia de a se transmite un mesaj prin sistemul RO-Alert din cartierele apropiate”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt ISU.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇