Declarații șocante ale elevului care a ucis o tânără și i-a înjunghiat prietenul, în Grădina Botanică din Craiova

Declarații șocante ale elevului care a ucis o tânără și i-a înjunghiat prietenul, în Grădina Botanică din Craiova

Tânărul care a omorât o fată și a rănit grav un adolescent în Grădina Botanică din Craiova, anul trecut, a fost audiat joi și a făcut declarații șocante.

Băiatul a spus că nu suporta ideea să vadă oameni fericiți, iar în momentul în care i-a văzut pe cei doi în Grădina Botanică i-a atacat cu acel cuțit pe care îl avea în rucsac, potrivit Digi 24.

De asemenea, el le-a spus anchetatorilor că a plecat de acasă cu gândul de a ucide pe cineva și că avea o mască la el, dar și o pereche de mănuși, obiecte pe care le folosea la petrecerile de Halloween.

ADVERTISING

Emanuel Bădică, prietenul Melisei, care a scăpat ca prin minune după ce a fost înjunghiat de mai multe ori, a fost audiat și el de magistrați.

Colegii Melisei, fata ucisă, s-au adunat cu pancarte în fața instanței de judecată și au cerut închisoare pe viață pentru elevul asasin.

În timpul procesului, mama fetei a ieșit din sala de judecată și a leșinat pe hol. Prietenii au sunat imediat la 112, iar o ambulanță a ajuns rapid. Mama Melisei a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, unde a fost stabilizată, informează Antena3.

ADVERTISING

Tatăl fetei a reacționat destul de violent într-un moment în care a văzut duba de la penitenciar, care a venit și l-a luat pe tânărul criminal. Acesta s-a năpustit asupra dubei și a lovit cu pumnii și picioarele.

A fost nevoie de intervenția Jandarmeriei pentru a-l înlătura pe tatăl îndurerat de acolo.

Următorul termen al procesului va fi în data de 11 martie.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇