Cu ce l-a servit la cină Putin pe Macron: Supă cu 5 specii de pește și sorbet de ghimbir. Măsurile sanitare au fost foarte stricte

Cu ce l-a servit la cină Putin pe Macron: Supă cu 5 specii de pește și sorbet de ghimbir. Măsurile sanitare au fost foarte stricte

Vladimir Putin și Emmanuel Macron au discutat luni seara despre situația din Ucraina, întâlnire ce a durat mai bine de 5 ore.

O singură dată a fost întreruptă convorbirea, atunci când cei doi au luat masa.

A fost o cină copioasă, potrivit redactorului șef al Paris Match, Bruno Jeudi. Astfel, Putin l-a servit pe Macron, printre altele, cu o supă cu 5 specii de pește, sorbet de ghimbir, friptură de sturion și tartă de pere cu îngheţată de vanilie.

În ceea ce privește măsurile sanitare, a existat un protocol foarte strict. Astfel, președintele francez a fost nevoit să facă un test Covid înainte de întâlnirea cu Putin, iar jurnaliștilor li s-au făcut nu mai puțin de 4 teste.

ADVERTISING

În sală nu au fost prezenți nici consilierii celor doi președinți, nici secretarele.

”Cei doi traducători erau în cabine. Doar un traducător a rămas într-un colț al camerei, în caz de urgență”, a scris pe Twitter corespondentul la Moscova al Radio France, Sylvain Tronchet.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇