Crește bilanțul tragic de la Crevedia UPDATE Cine este cea mai recentă victimă

Crește bilanțul tragic de la Crevedia <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Cine este cea mai recentă victimă

Bilanţul victimelor exploziei din Crevedia a crescut din nou, după ce autorităţile medicale au anunţat luni dimineaţă că a mai murit o persoană rănită acum mai bine de o săptămână.

”În cursul acestei dimineţi, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internării, cu arsuri pe 95% din suprafaţa corporală. Adresăm condoleanţe familiei”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 43 de ani, care era intubat şi ventilat mecanic. Era angajat al staţiei GPL şi lucra ca şofer pe cisternă.

ADVERTISING

Luigi Pascoci era din Râmnicu Sărat şi lucra pentru firma Flagas de mai bine de trei ani. Alimenta cu gaz staţiile din mai multe zone din ţară, potrivit Observator News.

Aşadar, acum avem patru morţi în urma exploziei din Crevedia. Duminică, Ministerul de Interne a anunțat că în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia au fost 58 de victime.

În acest moment, mai este un singur pacient în stare critică, un cetăţean nepalez internat în Bucureşti (la Spitalul Clinic de Urgenţă “Bagdasar Arseni”).

Vezi imagini și declarații exclusive de la locul unde românilor li s-a reamintit că trăiesc într-o țară în care se moare ușor, corupția oamenilor politici fiind principala cauză a unei serii nesfârșite de dezastre: Aoleu, murim! Frica se plimbă încă în voie pe străzile din Crevedia. Reportaj Foto - Video

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇