Crește bilanțul tragic de la Crevedia. Încă o persoană a murit

Crește bilanțul tragic de la Crevedia. Încă o persoană a murit

Bilanţul victimelor exploziei din Crevedia a crescut din nou, după ce autorităţile medicale au anunţat marți dimineaţă că a mai murit o persoană rănită acum mai bine de o săptămână.

Este vorba despre un angajat nepalez, internat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Bilanţul deceselor a ajuns astfel la cinci.

"În cursul acestei dimineţi, a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar Arseni" Bucureşti încă unul din pacienţii aflaţi în stare foarte gravă de la începutul internării şi care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză şi avea arsuri de peste 90% pe suprafaţa corporală", a anunțat Ministerul Sănătății.

ADVERTISING

Duminică, Ministerul de Interne a anunțat că în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia au fost 58 de victime.

În acest moment mai este un pacient în stare critică, la o clinică specializată din Italia.

În spitalele din Capitală mai sunt internaţi în stare medie sau uşoară 14 pacienţi. Alte 12 victime ale exploziei sunt tratate în străinătate.

Vezi imagini și declarații exclusive de la locul unde românilor li s-a reamintit că trăiesc într-o țară în care se moare ușor, corupția oamenilor politici fiind principala cauză a unei serii nesfârșite de dezastre: Aoleu, murim! Frica se plimbă încă în voie pe străzile din Crevedia. Reportaj Foto - Video

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇