Copaci căzuți peste mașini, în București și Ilfov, din cauza furtunii

Copaci căzuți peste mașini, în București și Ilfov, din cauza furtunii

Pompierii din cadrul ISU București-Ilfov au intervenit sâmbătă pentru degajarea mai multor copaci care au căzut pe mașini și străzi în timpul avertizărilor de furtună emise de ANM.

Astfel, potrivit pompierilor, a fost semnalat un copac căzut pe Strada Jandarmeriei, un altul căzut pe un autoturism pe Strada Constantin Dobrogeanu Gherea, dar și cabluri căzute pe Șoseaua Petricani.

De asemenea, pe Strada Navigației s-a intervenit pentru un copac căzut pe o mașină, pe Strada Câmpul Pipera pentru un copac căzut pe fire electrice, iar pe Strada Madrigalului pentru îndepărtarea unei crengi căzute din copac.

ADVERTISING

Totodată, în Balotești, Ilfov, au fost semnalați copaci căzuți pe drumul național.

Ilfov, Otopeni ⛈️⚡⛈️ 8 iunieFurtună cu grindină în această după-amiază!#cod #portocaliu #galben #grindina #gheata...

Publicată de Meteoplus pe Sâmbătă, 8 iunie 2024

ISU București-Ilfov a mai anunțat că pompierii au mai fost sesizați despre inundații produse pe DN 1A, în localitatea Mogoșoaia, pe Șoseaua Străulești, pe Strada Izbiceni unde un garaj a fost inundat, dar și pentru o casă inundată pe strada Gârlei. Pe Strada Eugen Jebeleanu, un stâlp căzut a blocat drumul.

ADVERTISING

Capitala și mai multe localități din județul Ilfov au fost sâmbătă după-amiaza sub avertizare Cod portocaliu de grindină, vânt și descărcări electrice.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇