Comisarul Radu Gavriș a aflat din presă că va fi detașat 6 luni în Harghita

Comisarul Radu Gavriș a aflat din presă că va fi detașat 6 luni în Harghita

Adjunctul şefului Poliţiei Capitalei, comisarul Radu Gavriş (foto), a aflat din presă că a fost detaşat la Poliţia Judeţeană Harghita pe o perioadă de şase luni.

”Am aflat din presă”, a spus Gavriș la Europa FM.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Amintim că Poliţia Română a anunțat, marți, că directorul adjunct al Poliției Capitalei, Radu Gavriș, a fost detaşat la Poliţia Judeţeană Harghita pe o perioadă de şase luni.

Decizia a fost luată de şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, înainte ca acesta să îşi dea demisia.

Șeful Poliţiei Române și-a dat demisia, dar nu admite că a greșit când s-a întâlnit cu clanul Duduianu

”Cu data de 1 septembrie 2020 (…) prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, comisarul-şef de poliţie Gavriş Radu Emilian, prim-adjunct al directorului general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost detaşat să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, pe o perioadă de 6 luni. Atribuţiile sale în cadrul unităţii teritoriale vor fi pe linie de investigaţii criminale”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Chestorul Eduard Mirițescu, numit interimar la șefia Poliției Române

Unul dintre cei mai reputați polițiști din România

Radu Gavriş a condus Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

În ianuarie 2018, ministrul de Interne de la acea vreme, Carmen Dan, îi cerea lui Radu Gavriş să facă ”un pas în spate”, după ce acesta declarase într-un interviu că modificarea Codului Penal va duce la situaţii revoltătoare: ca un suspect de pedofilie să fie prezent la audierea victimei ori ca violatori şi criminali să nu fie pedepsiţi, pentru că imaginile filmate de camerele de supraveghere nu pot fi folosite de anchetatori.

Radu Gavriș este unul dintre cei mai reputați polițiști din țară și a lucrat la anchete grele, ca șef al Serviciului Omoruri.

A anchetat și cazuri cu încărcătură politică, așa cum ar fi moartea lui Bogdan Gigină, incendiile de la Giulești și Colectivpolițistul pedofil, cazul Burnei, cazul Caracal.

Urmează răzbunarea lui Emi Pian? Politicienii își cumpără voturi cu bani de la clanurile de interlopi. Cu complicitatea poliției