Clotilde Armand s-a dus cu buldozerul și a dărâmat gardul şi poarta Universității Bioterra (Video)

Clotilde Armand s-a dus cu buldozerul și a dărâmat gardul şi poarta Universității Bioterra (Video)

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă, marţi, demolarea unui gard şi a unei porţi metalice care susţine că au fost construite ilegal pe domeniul public de către Universitatea Bioterra Bucureşti.

”Am demolat gardul şi poarta metalică (sic!) care a fost construită nelegal de Universitatea Bioterra Bucureşti pe domeniul public al Municipiului Bucureşti (…) Dispoziţia de desfiinţare a fost semnată de mine, iar lucrările de demolare au fost îndeplinite de ADP Sector 1 şi Direcţia Control Urban- Biroul de Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal din cadrul Poliţiei Locale Sector 1”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Clotilde Armand.  

ADVERTISING

Aceasta afirmă că poarta se afla pe Drumul Nicolae Şuţu, la intersecţia cu Drumul Eugen Brote, bloca accesul pietonilor şi bicicliştilor către Şoseaua Străuleşti.  

”Este drumul care duce până la Lacul Griviţa, cum vii dinspre Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti. Cheltuielile înregistrate de ADP Sector 1 pentru desfiinţarea lucrărilor vor fi recuperate de la Universitatea Bioterra Bucureşti, care poate solicita revendicarea materialelor rezultate ca urmare a desfiinţării, în termen de 30 de zile de la data depozitării în locaţiile ADP Sector 1”, a mai transmis Armand. 

Am demolăm gardul și poarta metalică care a fost construită nelegal de Universitatea Bioterra București

Am demolat gardul și poarta metalică care a fost construită nelegal de Universitatea Bioterra București pe domeniul public al Municipiului București. Poarta se afla pe Drumul Nicolae Șuțu, la intersecția cu Drumul Eugen Brote, bloca accesul pietonilor și bicicliștilor către Șoseaua Străulești. Este drumul care duce până la Lacul Grivița, cum vii dinspre Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești. Dispoziția de desființare a fost semnată de mine iar lucrările de demolare au fost îndeplinite de ADP Sector 1 și Direcția Control Urban- Biroul de Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal din cadrul Poliției Locale Sector 1. Cheltuielile înregistrate de ADP Sector 1 pentru desființarea lucrărilor vor fi recuperate de la Universitatea Bioterra București, care poate solicita revendicarea materialelor rezultate ca urmare a desființării, în termen de 30 de zile de la data depozitării în locațiile ADP Sector 1. #Continuăm să #facemcurat în Sectorul 1.

Publicată de Clotilde Armand pe Marţi, 4 ianuarie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇