Ciolacu, după ce a fost prins la masă cu 10 persoane, fără mască: Orban şi ai săi folosesc Poliţia Română în scopuri politice. Voi plăti amenda

Ciolacu, după ce a fost prins la masă cu 10 persoane, fără mască: Orban şi ai săi folosesc Poliţia Română în scopuri politice. Voi plăti amenda

Marcel Ciolacu a comentat, duminică, pe o rețea socială imaginile apărute cu el la restaurantul unei pensiuni din Sărata Monteoru, judeţul Buzău.

Marcel Ciolacu a fost surprins la masă cu 10 persoane, fară mască, într-un restaurant. Toți cei prezenți au fost amendați

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

El a lansat un atac la adresa premierului Ludovic Orban, dar a precizat că va plăti amenda. Liderul PSD a spus că Buzăul este în scenariul verde și că este permisă operarea restaurantelor în interior.

El a adăugat că nu este obligatorie purtarea măştii în interior şi că a luat masa alături de familie, iar la un moment dat au venit mai mulţi colegi la masă.

Preşedintele social-democraţilor adaugă că Orban şi PNL folosesc Poliţia Română în scopuri politice.

Orban şi ai săi folosesc Poliţia Română în scopuri politice. Este o ruşine! Asta arată cât de disperaţi sunt şi cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferinţă de presă a Poliţiei atunci când Orban şi miniştrii săi beau şi chefuiau la guvern în timp ce românii erau închişi în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii şi reuniuni politice cu sute de persoane”, a scris Marcel Ciolacu duminică pe Facebook

Ciolacu: Ştiu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru. Voi plăti amenda

El explică şi cum au decurs evenimentele la restaurantul pensiunii respective şi adaugă că va plăti amenda. 

„În fapt, lucrurile stau aşa: judeţul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior.

De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măştii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulţi colegi la masă cu noi.

Ştiu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar şi pentru câteva minute. De aceea, am transmis astăzi dimineaţă poliţiei toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toţi”, a completat Ciolacu. 

Liderul PSD precizează că probabil România ar fi într-o altă situaţie, dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, aşa cum se focusează pe Opoziţie. 

„Dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, aşa cum se concentrează şi pe Opoziţie, atunci probabil că România nu s-ar fi situat astăzi în cele mai negre topuri europene la nivel de pandemie!”, a conchis Marcel Ciolacu. 

Ciolacu, surprins la masă cu 10 persoane într-un restaurant

Amintim că imagini cu liderul PSD Marcel Ciolacu, în restaurantul unei pensiuni, nerespectând măsurile de distanţare socială au fost difuzate sâmbătă seară de Realitatea Plus.

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu explicând ulterior că au fost trei grupuri la trei mese, că poza e făcută când s-au aşezat toţi la masă pentru scurt timp, şi că în urma apelului la 112 făcut de cel care a făcut fotografia, a venit şi poliţia, care nu a constatat nereguli. 

Toți cei de la masă au fost amendați

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române Georgian Drăgan a anunţat că toate persoanele care apar în imagini au fost identificate şi au fost aplicate amenzi în valoare totală de 21.000 de lei, din cauza nespectării normelor în vigoare privind prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV 2, fiind mai multe de 6 persoane la o masă.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!