Cel mai bogat deputat rus a căzut de la fereastra hotelului în care își petrecea vacanța, în India. Nici rușii, nici indienii nu consideră moartea sa suspectă

Cel mai bogat deputat rus a căzut de la fereastra hotelului în care își petrecea vacanța, în India. Nici rușii, nici indienii nu consideră moartea sa suspectă

Cel mai bogat deputat rus, Pavel Antov, a murit în India. A căzut de la fereastra hotelului unde era în vacanță. Nici indienii și nici rușii nu consideră că ar fi altceva decât sinucidere.

Jurnaliștii publicației rusești Meduza scriu că Adunarea Legislativă a Regiunii Vladimir a postat pe siteul său un anunț din care reiese că deputatul Pavel Antov a murit la vârsta de 65 de ani.

O sursă citată de agenția rusă de știri TASS susține că deputatul a murit în timpul vacanței sale în India.

Știrea s-a difuzat și în India. Mai exact, canalul de televiziune indian NDTV a transmis încă de pe 25 decembrie că a aflat despre moartea lui Pavel Anton, care ar fi căzut pe fereastra unui hotel din statul Odisha, unde se recrea împreună cu un grup de 4 persoane.

ADVERTISING

Un ofițer de poliție indian care nu și-a dezvăluit identitatea a declarat pentru NDTV că ar putea fi vorba despre sinucidere.

Cu toate acestea, sursa anonimă din poliția indiană a mai declarat că decesul lui Anton nu era primul petrecut în acel hotel, în ultimele zile. Și un însoțitor al politicianului rus își pierduse viața, cu numai două zile înainte.

Potrivit Zebra TV, bărbatul care a murit înaintea lui Pavel Anton se numea Vladimir Bydanov și avea 61 de ani. Cei doi erau prieteni.

Consulul general al Rusiei la Calcutta, Alexei Idamkin, a declarat pentru agenția rusă de știri RIA Novosti că nici polițiștii indieni și nici reprezentanții Rusiei în India nu văd nimic suspect legat de moartea celor doi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De altfel, trupul lui Vladimir Bydanov a fost deja incinerat.

Pavel Antov a fost fondatorul companiei Vladimirsky Standard, un important producător de carne și cârnați.

A fost ales în Adunarea Legislativă a Regiunii Vladimir în 2018, ca reprezentant la partidului Rusia Unită. A condus Comisia pentru politică agrară, managementul mediului și ecologie.

După ce a fost ales deputat, Antov și-a declarat averea.

Oficial, avea o avere de 9,97 miliarde de ruble și, în anii din urmă, a ocupat chiar primul loc în clasamentul celor mai bogați funcționari ruși, întocmit de revista Forbes.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇