Cazuri șocante la Suceava: fetițe agresate sexual în grădiniță și corupere de minori la ora de biologie

Cazuri șocante la Suceava: fetițe agresate sexual în grădiniță și corupere de minori la ora de biologie

Un profesor şi o educatoare din judeţul Suceava au fost arestaţi pentru 30 de zile, în două dosare distincte, fiind acuzaţi de agresarea sexuală a unor minore. Profesorul a cerut unei fete de 14 ani să întreţină relaţii sexuale, după ce i-a făcut avansuri la şcoală. Educatoarea a agresat trei fete, iar fapta ei a fost aflată după ce tatăl a două dintre victime i-a dat foc la mașină, din răzbunare. Detaliile din achetă sunt incredibile.

A vrut să facă sex cu o elevă de 14 ani

În primul dosar sunt implicaţi un profesor de biologie de 59 de ani şi una dintre elevele sale, în vârstă de 14 ani.  

ADVERTISING

”Au fost continuate cercetările în cauza din data de 12 ianuarie a.c., când o elevă, de 14 ani, ar fi fost victima unor avansuri cu tentă sexuală şi a unui comportament indecent şi provocator, din partea unui bărbat, de 59 de ani. După continuarea cercetărilor, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanţei competente, care a dispus arestarea, pentru 30 de zile”, a transmis IGPR.  

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul de 59 de ani este profesor de biologie la şcoala gimnazială la satul Costâna, comuna Todireşti.  

ADVERTISING

Printre elevele sale era şi această fată de 14 ani, clasa a VII-a, iar la ore profesorul i-a mai făcut nişte avansuri, apoi a abordat-o în curtea unităţii de învăţământ pentru a o determina să întreţină cu el relaţii sexuale. 

Fata l-a înregistrat cu telefonul mobil şi i-a arătat mamei sale filmuleţul, iar apoi femeia a mers la poliţie. 

Abuzate sexual de educatoare

În al doilea dosar este implicată o educatoare. Ea făcuse plângere, când cineva i-a incendiat mașina. Autorul a fost prins, dar la audieri s-a descoperit că omul încerca să se răzbune, după ce femeia i-a agresat sexual fetițele.

ADVERTISING

Oamenii legii au continuat ancheta, iar educatoarea a fost arestată. Din verificările ulterioare, s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală asupra minorelor ar fi existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă de 6 ani.

Victimele ar fi fost supuse acestor agresiuni de mai multe ori. 

Surse judiciare au explicat, pentru News.ro, că bărbatul care a incendiat autoturismul a povestit anchetatorilor că femeia de 52 de ani este educatoare la grădinţa din localitatea Bosanci. 

El are două fete, una de patru ani şi cealaltă de şase ani, şi a afirmat că educatoarea le-ar fi introdus degetul în zona vaginală celor două copile, faptele petrecându-se la grădiniţă.  

Poliţiştii au continuat verificările în acest caz, au făcut percheziţii la grădiniţă şi la locuinţa femeii şi au stabilit că aspectele semnalate se confirmă.  


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇