Un agresor sexual pe străzile din București: Atingea femeile în zonele intime și apoi fugea

Un agresor sexual pe străzile din București: Atingea femeile în zonele intime și apoi fugea

Poliţiştii au reţinut un tânăr de 25 de ani, care avea obiceiul să se plimbe prin Bucureşti, să atingă femeile în zonele intime și apoi să fugă.

El este cercetat pentru agresiune sexuală, după ce o femeie de 34 de ani a sunat, luni, la 112 şi a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe stradă, un bărbat necunoscut a atins-o într-o zonă intimă, după care a fugit.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, iar în urma investigaţiilor efectuate l-au identificat pe făptuitor, un tânăr de 25 de ani care a fost condus la audieri”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Tânărul mai este cercetat şi într-un alt dosar penal tot pentru agresiune sexuală, fiind suspectat că, la data de 17 noiembrie 2021, tot pe raza Sectorului 4, ar fi agresat sexual, în acelaşi mod, o altă femeie, de 25 de ani.

Cauzele au fost reunite, iar cercetările sunt continuate de Secţia 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu bărbatul în stare de reţinere.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇