Catastrofa din Seul. 3 clipuri video șocante, filmate din mijlocul mulțimii!

O petrecere de stradă s-a transformat într-o ambuscadă în care și-au pierdut viața 156 de persoane, dintre care 101 erau adolescente și tinere în jurul vârstei de 20 de ani, anunță autoritățile din capitala Coreei de Sud. O elevă de liceu a scăpat ca prin minune și a descris ce s-a întâmplat și ce-a simțit.
Catastrofa din Seul. 3 clipuri video șocante, filmate din mijlocul mulțimii!

Toată lumea s-a îngrozit de tragedia petrecută la sfârșitul săptămânii trecute, iar mulți se întreabă cum a fost posibil. Câteva filmări din mijlocul mulțimii arată ce s-a întâmplat și ce iad s-a creat din cauza aglomerației excesive. 

Străzile înguste din popularul cartier Itaewon din Seul erau deja pline cu oameni care sărbătoreau Halloween-ul, când eleva de liceu Eunseo Kim și prietena ei s-au împins în mulțime, anunță agenția Associated Press. 

Rândurile de oameni care așteptau ca fețele lor să fie vopsite sau să intre în restaurante au încetinit fluxul de deplasare celor care participau la petreceri de stradă sau care se plimbau prin zonă.

Pe măsură ce tânăra de 17 ani mergea încet pe aleea îngustă, mulțimea a devenit din ce în ce mai comprimată.

ADVERTISING

„Femeile strigau, în mod repetat: te rog, nu împinge”, în timp ce bărbații strigau împinge, împinge, și-a amintit ea. A început să respire tot mai greu în timp ce pieptul îi era strivit de presiunea mulțimii.

Apoi, și-a pierdut echilibrul și a căzut.

Pe pământ, Kim a simțit că devenise invizibilă. Oamenii au călcat-o în picioare. A simțit dureri la gleznă, la încheietura mâinii și a gambei, crezând că va muri.

A supraviețuit într-un mod miraculos, dar cel puțin alte 156 de persoane au fost ucise în ambuscada sâmbătă seara, 101 dintre ele fiind femei, în principal adolescente și tinere în jurul vârstei de 20 de ani, potrivit cifrelor publicate de Ministerul de Interne din Coreea de Sud.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇