Captură record de ţigări de contrabandă pe Aeroportul Otopeni (Foto)

Captură record de ţigări de contrabandă pe Aeroportul Otopeni (Foto)

Autorităţile de frontieră de la Aeroportul Internaţional Bucureşti „Henri Coandă” au descoperit, joi, în bagajele unui bărbat aproximativ 4.000 de pachete cu ţigări, pe care acesta încerca să le introducă ilegal în România.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, un cetăţean român, de 47 de ani, a aterizat pe Aeroportul Otopeni cu o cursă din direcţia Dubai.

După ce a ridicat bagajele de cală, persoana s-a deplasat spre ieşire pe culoarul verde, destinat celor care nu au nimic de declarat autorităţilor vamale.

ADVERTISING

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor de cală ale acestuia, în urma căruia au fost descoperite, nedeclarate, în trei geamantane de dimensiuni mari, mai multe pachete cu ţigări, fără timbru fiscal.

În urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 3.940 de pachete cu ţigări, de provenienţă Duty Free. E cea mai mare captură de țigări de contrabandă descoperită în bagajele unui călător pe Aeroportul Henri Coandă, spune Poliția de Frontieră.

ADVERTISING

Întreaga cantitate de ţigări a fost reţinută de autoritatea vamală. În cauză, va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru efectuarea de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

tigari-contrabanda-2
tigari-contrabanda
tigarti-contrabanda-4

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇