Căprioară salvată de trei tinere sportive, din apele înghețate ale râului Bistriţa (Video)

Căprioară salvată de trei tinere sportive, din apele înghețate ale râului Bistriţa (Video)

O căprioară care a ajuns în apele înghețate ale râului Bistriţa, joi după-amiază, a fost salvată de trei tinere sportive de la CSM Bistrița, care au intervenit înainte ca echipajul de la ISU să ajungă acolo. Incidentul s-a produs în zona stadionului din municipiul Bistriţa.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa a fost chemat, joi după-amiază, pentru salvarea unei căprioare care a căzut de pe un dig în apele râului Bistriţa, în spatele stadionului „Jean Pădureanu” din municipiul Bistriţa.   

ADVERTISING

Înainte ca echipajul de intervenţie să ajungă acolo, trei tinere sportive, care se antrenau în zonă, au zărit animalul în apa foarte rece, au intrat şi au salvat căprioara, aducând-o teafără la mal.  

"Echipajul de prim ajutor SMURD sosit la faţa locului a verificat starea de sănătate a fetelor, ţinând cont de faptul că temperatura apei este foarte scăzută. Din fericire, nu s-a impus transportul acestora la spital (nu prezentau hipotermie)”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.  

Publicată de Bistriteanul.ro pe Joi, 27 ianuarie 2022

Oficialii instituţiei au precizat că, cel mai probabil, căprioara a fost atacată de câini şi, încercând să se salveze, a ajuns în râu.

Puiul de căprioară căzut în râul Bistrița a fost salvat de o sportivă de la CSM Bistrița...! #Bistriteanul #StiriBistrita #PuiCaprioaraSalvat #CSMBistrita

Publicată de Bistriteanul.ro pe Joi, 27 ianuarie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇