Când ajungem la 10 milioane de români vaccinaţi, s-ar putea renunţa la mască, spune premierul Cîțu

Când ajungem la 10 milioane de români vaccinaţi, s-ar putea renunţa la mască, spune premierul Cîțu

Premierul Florin Cîţu a afirmat, vineri, că atunci când ţara noastră va atinge pragul de 10 milioane de români vaccinaţi, atunci poate fi luată în considerare renunţarea la masca de protecţie.

”Obiectivul meu şi al Guvernului pe care îl conduc rămâne vaccinarea cât mai rapidă a 10 milioane de români. Pentru asta avem două ţine:

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

- până la 1 iunie imunizarea a 5 milioane de persoane;

- până la 1 august imunizarea a 10 milioane de persoane.

Când vom atinge pragul de 10 milioane de români vaccinaţi, putem lua în considerare renunţarea la masca de protecţie. Până atunci, fac apel la fiecare dintre voi să respectaţi măsurile de protecţie şi să mergeţi la vaccinare”, a scris Florin Cîţu, vineri pe Facebook.

Pe același subiect, mai poți citi pe SpotMedia.ro și Cîțu își propune ca de la 1 iunie să revenim la normalitate: În România, nu se va aplica certificatul verde

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!