Bilete la UNTOLD și Neversea pentru cine s-a vindecat de Covid şi donează plasmă

Bilete la UNTOLD și Neversea pentru cine s-a vindecat de Covid şi donează plasmă

Organizatorii UNTOLD și Neversea încurajează donarea de plasmă de către cei care s-au vindecat de COVID-19, oferindu-le donatorilor câte un bilet pentru prima zi de festival din 2021.

Caravana pornește din București și ajunge până în Timișoara, Craiova, Oradea, Târgu Mureș, Brașov, Poiești, Iași, Sibiu și înapoi în București.

https://www.facebook.com/UNTOLDFestival/posts/1623684814500368
2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Dacă ai învins coronavirusul, vino și donează plasmă în cadrul caravanei #BloodNetwork iar noi te răsplătim cu bilet pentru prima zi de festival din 2021. Gestul tău poate salva viețile celor care încă se luptă cu acest virus.

Weekendul ăsta ajungem în București.📞Programează-te pentru donare de sânge sau plasmă la 0730.073.940!”, comunică organizatorii pe pagina oficială UNTOLD și Neversea.

Citește și:

Noi condiţii pentru donarea de sânge total/plasmă de la persoanele vindecate de COVID-19

Sângele e pe bani, în București. Consiliul general a adoptat proiectul prin care donatorii de plasmă care au avut Covid 19 pot primi vouchere de 1.000 de euro

Cei 1.000 de euro dați de Firea pentru plasmă vor accelera răspândirea bolii și vor pune în pericol centrele de donare


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖