Berbeceanu spune că anumite zone din București ar putea să între în carantina de noapte şi laudă organizarea pelerinajului de la Patriarhie

Berbeceanu spune că anumite zone din București ar putea să între în carantina de noapte şi laudă organizarea pelerinajului de la Patriarhie

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat că anumite zone din București ar putea să intre în carantină pe timpul nopții.

Întrebat la Gândul Live dacă se ia în calcul carantina de noapte, Barbeceanu a replicat: „Am luat în calcul carantinarea, cel puțin în anumite zone. Nu vrem să se creeze însă o emoție publică, nu vrem să fie interpretate măsurile noastre într-un fel sau altul.

Forțele de ordine vor fi direcționate în acest sens, al locurilor de joacă, inclusiv Poliția Locală, vor face verificări în acest sens”.

ADVERTISING

El a precizat ca bucureștenii au înţeles și respectă măsurile impuse de autorități.

Berbeceanu a comentat și evenimentele de la Patriarhie.

„Filozofia oamenilor nu trebuie să o judecăm noi. Am depășit stadiul acela. Încercăm să mulțumim pe cei mulți, așa e normal. Evenimentul de la Patriarhie a fost deosebit, în cele 3 zile au fost zeci de mii de oameni, cred că organizarea a fost una de excepție, în privința atribuțiilor forțelor de ordine, am beneficiat de sprijinul total al Patriarhiei.

ADVERTISING

A fost un eveniment în limite legale, fără evenimente deosebite, s-a respectat distanța fizică, s-au respectat normele sanitare. Am făcut tot ce a depins de noi pentru a proteja populația.

Am fost prezenți, de două-trei ori pe zi, suntem intransigenți în respectarea măsurilor dispuse, chiar dacă riscăm să supărăm o mică parte a populației. Interesul este al celor mulți, asta e menirea noastră, să le asigurăm nu doar siguranța publică, ci și sănătatea populației în aceste vremuri grele", a spus el.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇