Bărbatul care și-a încuiat iubita în portbagajul unei mașini în flăcări a fost reținut pentru tentativă de omor

Bărbatul care și-a încuiat iubita în portbagajul unei mașini în flăcări a fost reținut pentru tentativă de omor

Bărbatul care şi-a forţat partenera să intre în portbagajul unui autoturism, căruia ulterior i-a dat foc, a fost reţinut de procurorii Parchetului Bucureşti, fiind acuzat, printre altele, de tentativă de omor şi lipsire de libertate.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, marţi, procurorii au pus în mişcare acţiunea penală şi au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat acuzat de tentativă de omor, lipsire de libertate în mod ilegal, conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

ADVERTISING

Procurorii relatează cum s-a petrecut totul. Bărbatul şi-a băgat iubita cu forţa în portbagajul maşinii ei, apoi a condus autoturismul prin Sectorul 3, având suspendat permisul şi aflându-se sub influenţa cocainei, a ajuns pe un teren viran, unde a incendiat interiorul maşinii, în timp ce femeia era în continuare închisă în portbagaj, cu intenţia de a o ucide.

Bărbatul a abandonat autoturismul şi a fugit din zonă, fiind depistat la scurt timp, iar victima a fost eliberată din portbagaj de către poliţişti, înainte ca flăcările să poată ajunge la ea.

Bărbatul va fi dus la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit surselor televiziunilor de ştiri, este vorba despre un manelist relativ cunoscut ca Gicuță din Apărători.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇