Au fost prinși doi dintre bărbații care l-au jefuit pe consulul României în Miami, pe o stradă din București. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă

Doi dintre bărbații care l-au jefuit pe consulul României în Miami pe o stradă din București au fost prinși.

Polițiștii au folosit înregistrări de pe camerele de supraveghere pentru prinderea acestora, informează Digi24.

News.ro noteaza că poliţiştii Capitalei au reţinut, miercuri, un bărbat bănuit de săvârşirea faptei, ulterior acesta fiind arestat.

Totodată, joi, poliţiştii au identificat şi au depistat pe o stradă din Sectorul 2 un alt bărbat bănuit de săvârşirea faptei.

Pentru prinderea acestuia, poliţiştii au executat mai multe focuri de armă în plan vertical, bărbatul fiind capturat la scurt timp.

ADVERTISING

”Cel în cauză a fost condus la audieri la sediul subunităţii de poliţie, unde a fost reţinut urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală. Poliţiştii continuă cercetările  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie”, a transmis Poliţia Capitalei.

Cel de-al treilea suspect nu a fost încă găsit. În timpul perchezițiilor, la locuința lui erau doar părinții.

Bărbații sunt acuzați de tâlhărie, după ce Cătălin Ghenea, consulul general al României la Miami, a fost jefuit, săptămâna trecută, pe o stradă din București.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El se afla pe o stradă din zona Dorobanți, în momentul în care a fost îmbrâncit de trei persoane, care i-au luat portofelul în care se aflau 1.000 de lei.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇