Au construit un brad de Crăciun din doze de Pfizer și s-au ales cu o amendă de 90.000 de lei

Au construit un brad de Crăciun din doze de Pfizer și s-au ales cu o amendă de 90.000 de lei

Centrul de vaccinare antiCovid de la Palatul Copiilor din Capitală a primit o amendă de 90.000 de lei pentru că s-a gândit să construiască un brad de Crăciun din doze goale de Pfizer.

”Am fost sesizați în privința existenței unor construcții din deșeuri medicale, în incinta centrului de vaccinare organizat în interiorul Palatului Copiilor, din sectorul 4 al Bucureștiului, iar echipa de control a GNM a găsit și sancționat mai multe abateri legate de folosirea și transportul deșeurilor medicale de acolo.

ADVERTISING

Cele trei sancțiuni contravenționale au totalizat 90.000 de lei. De asemenea, construcțiile respective au fost desființate și ne-am asigurat că recipientele utilizate din care fuseseră realizate, considerate deșeuri medicale nepericuloase, au fost transportate la un operator specializat, pentru a fi eliminate, așa cum prevede legea”, a declarat comisarul general al GNM, Marioara Gătej, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Gărzii de Mediu.

Și compania de transport s-a ales și cu o notificare către Agenția pentru Protecția Mediului, în vederea suspendării activității, până la remedierea problemelor constatate, privind nerespectarea regimului de transport al deșeurilor medicale, în vederea eliminării.

90.000 de lei amendă pentru construirea bradului din doze de vaccin și nerespectarea normelor de transport al deșeurilor...

Publicată de Garda Naţională de Mediu pe Joi, 9 decembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇