Arafat: DNA a pierdut în tentativa sa ilegală şi bizară de a-mi redeschide un dosar de abuz în serviciu

Arafat: DNA a pierdut în tentativa sa ilegală şi bizară de a-mi redeschide un dosar de abuz în serviciu

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, joi, că Tribunalul Bucureşti a respins definitiv o cerere a Direcţiei Naţionale Anticorupţie de redeschidere a unui dosar în care era vizat.

El a catalogat solicitarea procurorilor drept o tentativă „ilegală şi bizară”.

"Astăzi dimineaţă (joi - n.red.), după mai multe înfăţişări şi amânări, am aflat vestea că DNA a pierdut în tentativa sa, ilegală şi bizară, de a redeschide un dosar vechi, clasat, pentru a mă urmări penal pentru 'abuz în serviciu'”, a scris Red Arafat pe Facebook.

ADVERTISING

Secretarul de stat în MAI afirmă că va ieşi cu explicaţii despre acest dosar.

”Urmează să ies cu explicaţii amănunţite despre acest dosar şi despre aceasta tentativă nejustificată şi abuzivă care m-a vizat, m-a vulnerabilizat în faţa opiniei publice şi mi-a transformat ultimele 6 luni din viaţa mea într-un coşmar, ştiind foarte bine că nu sunt vinovat cu nimic, fiind ţinta unui abuz", a precizat Arafat.

Potrivit unor surse judiciare citate de G4Media, este vorba despre o anchetă clasată în anii trecuţi de DNA în care s-au făcut investigaţii privind achiziţia unor ambulanţe de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă condus de Raed Arafat.

Astazi dimineata, dupa mai multe infatisari si amanari, am aflat vestea ca DNA a pierdut in tentativa sa, ilegala si...

Publicată de Raed Arafat pe Miercuri, 27 aprilie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇