Raed Arafat a cerut DNA să îi spună dacă e suspect sau inculpat în vreun dosar: Ce răspuns a primit

Raed Arafat a cerut DNA să îi spună dacă e suspect sau inculpat în vreun dosar: Ce răspuns a primit

Raed Arafat a cerut oficial Direcției Naționale Anticorupție (DNA) să îi comunice daca are calitatea de suspect sau de inculpat în vreun dosar penal, după ce România TV a lansat pe surse astfel de informații.

Șeful DSU a postat marți seara, în facsimil, răspunsul primit de la DNA, din care reiese că numele lui nu apare în vreun dosar penal.

”Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de către postul de televiziune Romania TV, prin care, pe baza unor informații care ar fi date pe surse, numele meu ar apărea în dosare de corupție instrumentate de DNA, am înaintat săptămâna trecuta Direcției Naționale Anticorupție o adresă în vederea stabilirii dacă mă aflu în calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar penal aflat pe rolul instituției amintite anterior.

ADVERTISING

Astăzi, în urma răspunsului DNA, pe care îl atașez mai jos, se constată clar că numele meu NU apare asociat vreunei calități de suspect sau inculpat în cauzele penale instrumentate de Directia Naționala Anticorupție”, a postat pe Facebook Raed Arafat.

În plus, acesta a ținut să le mulțumească ”celorlalti reprezentanți media care nu au preluat aceste informații neprobate, neadevarate”, care, în opinia sa, ”au rolul evident de a-mi prejudicia imaginea publică”.

Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de catre postul de televiziune Romania...

Publicată de Raed Arafat pe Marţi, 8 septembrie 2020
ADVERTISING

Postarea a adunat în două ore peste 3,6 k de likes și peste 700 de comentarii, pro și contra lui Raed Arafat.

Fostul șef Unifarm a fost pus față în față cu denunțătorul. Deputatul Ungureanu a adus probe la DNA: Toate legăturile duc la Orban

Directorul Unifarm e pus sub acuzare de DNA: Ar fi luat mită 760.000 de euro pentru un contract de echipament anti-COVID. Măștile nici măcar n-au fost bune pentru medici

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇