Anchetă a IGPR, după ce Diana Șoșoacă apare într-un clip pe o motocicletă a Poliției (Foto & Video)

Anchetă a IGPR, după ce Diana Șoșoacă apare într-un clip pe o motocicletă a Poliției (Foto & Video)

Poliţia Română a demarat verificări, după ce Diana Şoşoacă a postat pe reţelele de socializare un clip în care se urcă pe o motocicletă a Poliţiei, purtând o cască de poliţist.

De asemenea, senatoarea s-a fotografiat şi cu un agent de poliţie, îmbrăcat în uniformă, verificările vizând posibila încălcare a Statutului Poliţistului.

”Ziua porților deschise la Poliția Română! Mulțumim Poliției Române! 30.05.2024”, a scris, joi, pe Facebook, Diana Şoşoacă, alături de o fotografie în care ea apare îmbrăcată în haine militare şi este alături de doi bărbaţi, unul dintre ei îmbrăcat în uniformă de poliţist.

De asemenea, Şoşoacă a postat un clip video în care apare punându-şi o cască de poliţist şi urcându-se pe o motocicletă a Poliţiei Române.

ADVERTISING

”Vine, vine cu amazoanele, hai la Revoluţie! Vine, vine, cu amazoanele, vine Şoşoacă. Vine Şoşoaca să distrugă cloaca”, sunt versurile melodiei care însoţeşte imaginile.

Publicată de Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial pe Joi, 30 mai 2024

Poliţia Română a reacţionat, precizând că se fac verificări.

”Conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituţiei cu o persoană aflată în campanie electorală şi folosirea echipamentelor şi a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidaţi ori partide politice.

ADVERTISING

De asemenea, conducerea a dispus de urgenţă efectuarea de verificări cu privire la posibile încălcări ale legislaţiei electorale şi ale Legii 360/2002 privind Statutul Poliţistului. Reafirmăm angajamentul de a menţine integritatea şi neutralitatea în toate acţiunile noastre şi de a lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri”, au transmis oficialii IGPR.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇