Primăria Brașov a fost amendată pentru carambolul cu 17 mașini de pe DN1

Primăria Brașov a fost amendată pentru carambolul cu 17 mașini de pe DN1

Administratorul drumului unde duminică s-a produs un carambol cu 17 mașini a fost sancționat de polițiști cu 3.045 de lei.

„Ca urmare a evenimentului rutier produs pe podul din zona Dârste, în dimineața zilei de 04 decembrie 2022, în care mai multe autovehicule s-au tamponat, rezultând avarierea acestora, în conformitate cu prevederile OUG nr 195/2002, administratorul drumului public a fost sancționat contravențional pentru neasigurarea stării de viabilitate a părții carosabile”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

ADVERTISING

Administratorul tronsonului de drum unde s-a produs accidentul este Primăria Braşov. Purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Sorin Toarcea, întrebat fiind dacă Primăria va contesta amenda, a declarat că administraţia locală încă nu a primit procesul verbal şi că aşteaptă documentul pentru a stabili ce decizie ia cu privire la sancţiune.

Amintim că 17 mașini au fost implicate într-un carambol, duminică dimineața, pe DN 1, între Brașov și Predeal, în localitatea Dârste.

În carambol a fost prinsă și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Brașov, care nu avea pacient.

ADVERTISING

Nu au fost înregistrate victime, însă traficul a fost blocat pe sensul de mers către București.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇